Kies uit achteraf betalen of andere 15+ betaalmethoden. Veilig & zeker.
036 - 303 13 74
electronicworksklantenservice@gmail.com

Privacy Policy

E-Bikes

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Privacyverklaring ELEMENTKEY®

25 mei 2018

Uw privacy is van groot belang voor Electronicworks BV. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens bij ons veilig zijn en dat wij deze altijd goed gebruiken. In deze privacyverklaring leggen wij uit wat wij op de webshop www.Bugolini.com doen met informatie die wij over u te weten komen.

Als u vragen heeft of wilt weten welke gegevens wij precies van u bijhouden, neem dan contact op met Electronicworks BV.

Een bestelling afhandelen
Als u een bestelling bij ons plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze goed af te handelen. Wij kunnen uw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. We ontvangen ook informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruiken wij uw betaalgegevens, geboortedatum, NAW-gegevens, geslacht, IP-adres, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze gegevens totdat je bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Toegangsportaal
Ons portaal geeft u toegang tot een beheeromgeving waar u zelf zaken voor de webshop kunt instellen, specificeren en wijzigen. Wij houden bij wat u wanneer heeft gedaan, zodat daar bewijs van is.

Hiervoor gebruiken wij uw naam en adres, IP-adres, e-mailadres. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze gegevens tot het einde van de dienstverlening aan u.

In-app aankopen doen
U kunt dingen kopen in onze webshop www.bugolini.com waar wij uw persoonlijke gegevens gebruiken om de aankoop te verwerken en te registreren.

Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze gegevens totdat je bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Contactformulier en Nieuwsbrief
Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of verzoeken doen.

Hiervoor gebruiken wij uw geboortedatum, factuuradres, e-mailadres, telefoonnummer, NAW-gegevens en geslacht. Dit doen wij op basis van uw toestemming. We bewaren deze gegevens totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie.

U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief. Hier leest u nieuws, tips en informatie over onze producten en diensten. U kunt dit abonnement op elk moment opzeggen. Elke nieuwsbrief bevat een afmeldlink. U kunt dit ook melden via uw account. U kunt dit ook via de portal melden.
Uw e-mailadres wordt alleen met uw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze informatie wordt bewaard totdat u het abonnement opzegt.

Jouw rekening
Voor bepaalde onderdelen van onze webshop dient u zich eerst te registreren. U moet dan informatie over uzelf verstrekken en een gebruikersnaam kiezen. Hiermee maken we een account aan, waarop je kunt inloggen met die gebruikersnaam en een wachtwoord naar keuze.

Hiervoor gebruiken wij uw NAW-gegevens, telefoonnummer, e-mailadres, IP-adres, geboortedatum, factuuradres, betalingsgegevens en geslacht. Dit doen wij op basis van uw toestemming. We bewaren deze informatie totdat u het account opzegt.

We bewaren deze gegevens zodat je deze niet steeds opnieuw hoeft in te vullen en zodat we je makkelijker kunnen benaderen indien nodig bij de webshop. Via uw account kunt u op elk gewenst moment informatie wijzigen.

Adverteren
We sturen je graag advertenties over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Wij doen dit:

via sociale media

U kunt te allen tijde bezwaar maken tegen deze advertentie. U kunt ons blokkeren of gebruik maken van de afmeldoptie. U kunt dit ook melden via uw account. U kunt dit ook melden via de portal

.

Locatiegegevens
Soms is het nodig dat onze webshop www.bugolini.com weet waar je bent. Wij zullen dan apart vragen of wij dit mogen weten en alleen als u toestemming geeft, krijgen wij deze gegevens.

Voor deze dienst gebruiken we de navigatie- en locatiesoftware op je telefoon, tablet of computer. We hebben geen controle over wat de makers van deze software (zoals Google Maps) ermee doen. Lees daarom altijd hun privacyverklaringen.

Openbaarmaking aan andere bedrijven of instellingen
Met uitzondering van bovengenoemde partners geven wij uw persoonsgegevens in geen geval aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij daartoe wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dit eist bij een vermoeden van een misdrijf) .

In onze webshop zijn social media buttons opgenomen. De beheerders van deze diensten gebruiken dit om uw persoonsgegevens te verzamelen.

Veiligheid
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen ervoor dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging altijd aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze webwinkel wijzigt, moeten wij uiteraard ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en controleer regelmatig op nieuwe versies. We zullen ons best doen om wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Uw gegevens inzien, wijzigen en verwijderen
Als u vragen heeft of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U heeft de volgende rechten:

uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we ermee doen
toegang tot de precieze persoonsgegevens die we hebben
fouten laten corrigeren
het verwijderen van verouderde persoonsgegevens
toestemming intrekken
bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Zorg ervoor dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Een klacht indienen Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, heeft u het recht om een ​​klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit. Dit heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contact details
Electronicworks BV
Homerusplein 1
1363 SZ Almere
info@bugolini.com
036- 303 13 74 /
BTW nummer: NL857248960B01 / BE0723789650 /
KvK-nummer: 67973523

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]