Kies uit achteraf betalen of andere 15+ betaalmethoden. Veilig & zeker.
036 - 303 13 74
electronicworksklantenservice@gmail.com

Levering

E-Bikes en E-Step

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Verzenden en bezorging

Je bestelling wordt door PostNL, DPD of DHL bezorgd op het door jouw opgegeven afleveradres. Je kunt per bestelling een afwijkend afleveradres opgeven. Dit adres kun je opgeven tijdens het afronden van het bestelproces.

Verzending binnen Nederland en België

Binnen Nederland en België  is de verzending gratis!

Als een bestelling niet door de brievenbus past of een hoge waarde vertegenwoordigt, zal je bestelling verstuurd worden via de pakketservice van PostNL, DPD of DHL. In dit geval ontvang je op verzoek een e-mail met daarin een traceercode. Met deze traceercode kun je de zending met jouw bestelling volgen via het Track & Trace systeem van PostNL, DPD of DHL

Afhalen

Afhalen kan via telefonisch contact met een van onze medewerkers, die vervolgens een afspraak met je maakt wanneer je het kan komen ophalen. Afhalen kan in Almere. (homerusplein 1, 1363 SZ, ElectronicWorks B.V)

Bezorging door PostNL

PostNL verzorgt de verzending van al onze briefpost bestellingen. Indien jouw bestelling door een brievenbus past en een lage waarde vertegenwoordigt zal je bestelling door een postbode van PostNL bezorgd worden in jouw brievenbus.

Indien je de eerste maal niet thuis bent, zal PostNL de zending een werkdag later nogmaals aanbieden. Als blijkt dat je weer niet aanwezig bent wordt een werkdag later nogmaals een poging gedaan. Na een mislukte derde afleverpoging kun je jouw bestelling ophalen bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt van POSTNL. Je vindt dit adres op een notitie die POSTNL achter zal laten in je brievenbus.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

    [/vc_column][/vc_row]