Kies uit achteraf betalen of andere 15+ betaalmethoden. Veilig & zeker.
036 - 303 13 74
electronicworksklantenservice@gmail.com

Over ElectronicWorks®

ELECTRONIC BIKES

ElectronicWorks®

Bij ElectronicWorks® merken wij dat er afgelopen jaren een grote toename is aan de type elektrische fietsen waarbij de klant vaak door de bomen de bos niet meer ziet óf te veel betaald. Wij maken hier een einde aan. Bij ElectronicWorks® weet je exact wat je koopt en betaal je fabrieksprijzen.

We Stoppen Nooit met Innoveren

Onze fietsen zijn ontworpen met hoogwaardige materialen zoals koolstofstaal waardoor de fiets veel langer meegaat dan reguliere fietsen. Elke onderdeel van de fiets is getest en gekeurd. Je kunt dus met een gerust hart op weg.

Bij ElectronicWorks zul je niet de standaard e-bikes vinden. Wij stoppen de e-bikes vol met de nieuwste technologieën. Onze anti-diefstal systeem zorgt ervoor dat men liever geen ElectronicWorks fiets zouden willen meenemen. Wel zo fijn!

Daarnaast maken onze fietsen gebruik van run flat banden waardoor de banden door de talloze lagen niet leeg raken, zelfs na het rijden over een spijker.

ElectronicWorks B.V. is een onderneming opgericht in 01-02-2017. Onder Electronicworks B.V. vindt je verschillende merken zoals;

ElectronicWorks (E-bikes & meer) www.electronicworks.nl
DrPhone (Laders, Smartwatches, Smart Home & meer) www.drphone.nl
Elementkey (tablets, computers, mini PC, Laptops & meer) www.elementkey.nl
BUGOLINI (Automatische horloges, luxe solide parfum, unieke creditcard houders & meer) www.bugolini.com