Kies uit achteraf betalen of andere 15+ betaalmethoden. Veilig & zeker.
036 - 303 13 74
electronicworksklantenservice@gmail.com

Over ElectronicWorks®

E-Bikes en E-Step

Bij ElectronicWorks® merken wij dat er afgelopen jaren een grote toename is aan de type elektrische fietsen en elektrische steppen waarbij de klant vaak door de bomen de bos niet meer ziet óf te veel betaald. Wij maken hier een einde aan.

Bij ElectronicWorks® weet je exact wat je koopt en profiteer je van fabrieksprijzen. Onze fietsen zijn ontworpen met hoogwaardige materialen zoals koolstofstaal en hoogwaardige accu waardoor de fiets veel langer meegaat dan reguliere fietsen. Tevens beschikken onze modellen ook over de nieuwste gadgets
om je reis nog beter te laten verlopen.

Elke onderdeel van de e-bike en e-step is getest en gekeurd om er zo lang mogelijk mee te genieten. Tevens bieden we ook accessoires aan zoals extra accu set of handige tassen aan zodat je nog verder kunt reizen en je reis beter kunt laten verkopen.

Bij ElectronicWorks focussen wij op kwaliteit en technologie. Je zult bij ons unieke accessoires vinden bij je E-bike en E-step die de fiets nét iets unieker maken. Ervaar ElectronicWorks vandaag nog.

 

ElectronicWorks B.V. is een onderneming opgericht in 01-02-2017. Onder Electronicworks B.V. vindt je verschillende merken zoals;

ElectronicWorks (E-bikes & meer) www.electronicworks.nl
DrPhone (Laders, Smartwatches, Smart Home & meer) www.drphone.nl
Elementkey (tablets, computers, mini PC, Laptops & meer) www.elementkey.nl
BUGOLINI (Automatische horloges, luxe solide parfum, unieke creditcard houders & meer) www.bugolini.com
– LUXWALLET (Drones, encryptie USB-Sticks & meer) www.luxwallet.nl