Kies uit achteraf betalen of andere 15+ betaalmethoden. Veilig & zeker.
036 - 303 13 74
electronicworksklantenservice@gmail.com

Retouren en Terugbetalingen

E-Bikes

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Retourneren en garantie

Hier vind je alle informatie over garantie en retourneren. Mocht uw vraag er niet tussen staan, dan kunt u contact met ons opnemen. De telefoonnummer en e-mail adres staat ​​onderaan op de pagina.

2 jaar internationale garantie

Bij ElectronicWorks® heeft u recht op garantie op de door u bestelde producten. De looptijd van deze garantie is 24 maanden na aankoopdatum. ElectronicWorks® garandeert dat alle aangeboden producten voldoen aan de door ons opgegeven specificaties en aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid.

Aanspraak maken op de garantie

Om aanspraak te maken op de garantie dient u contact op te nemen met onze klantenservice. Onze klantenservice zal je voorzien van alle nodige informatie en instructies. U kunt in geen geval een product retourneren zonder toestemming van onze klantenservice.

Herroepingsrecht

U heeft een bedenktijd van 30 dagen om het product zonder opgave van redenen te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt 30 dagen vanaf het moment van de retourmelding om het product te retourneren. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele verpakking geretourneerd worden.
De retourkosten zijn voor uw rekening voor het retourneren van de bestelling.
Wij zullen het bedrag binnen 5 dagen crediteren.
U kunt ook het modelformulier gebruiken klik hier

Gevolgen van de intrekking

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot dan toe hebt gedaan, inclusief bezorgkosten (met uitzondering van eventuele extra kosten als gevolg van je keuze voor een andere bezorgmethode dan de door ons aangeboden goedkoopste standaardlevering), onverwijld terug. en in ieder geval niet later dan 30 dagen nadat we op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing om het contract te herroepen. Wij betalen u terug met dezelfde betaalmethode waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft gedaan, tenzij u uitdrukkelijk anders heeft ingestemd; voor deze vergoeding worden in ieder geval geen kosten in rekening gebracht. Wij mogen de terugbetaling inhouden totdat wij de goederen hebben teruggekregen, of totdat u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden,

U moet de goederen onverwijld, maar in ieder geval niet later dan 30 dagen na de dag waarop u ons heeft geïnformeerd over uw beslissing om de overeenkomst te herroepen, aan ons retourneren of overhandigen. De deadline wordt gehaald als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 30 dagen is verstreken.

U bent alleen aansprakelijk voor waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. De waardevermindering staat op 25% indien het product niet in originele staat wordt geretourneerd maar met gebruikssporen.

Defect bij aankomst (DOA)

Indien blijkt dat een van de door u bestelde producten bij aankomst defect is, zal ElectronicWorks® deze producten kosteloos vervangen. Neem in dat geval contact op met onze klantenservice en zorg dat je een duidelijke omschrijving van het defect bij de hand hebt. Retourneer in geen geval een product zonder toestemming van onze klantenservice.

Product(en) retourneren

Indien u om welke reden dan ook een product (of producten) wilt retourneren, verzoeken wij u eerst contact op te nemen met onze klantenservice. Onze klantenservice zal je dan alle nodige instructies geven om het product te retourneren.

U kunt contact met ons opnemen via electronicworksklantenservice@gmail.com of via 036-3031374 met uw ordernummer en naam.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]